REVIEWS

EXPERIENCES LIVED BY OUR GUESTS

Valentin TODOR Avatar
Valentin TODOR
14/12/2020 - Google

Totul la superlativ. Cu siguranta revenim si la anul

(Translated by Google)
Everything is superlative. We will definitely be back next year

Valerica Cristea Avatar
Valerica Cristea
28/11/2020 - Facebook

Confort, culoare , bună dispoziție , liniște , peisaje de poveste , mâncare delicioasă și gazde minunate ... de care cu greu te desparți !!!!
P.S. .........și ciobănesc mioritic SARA !

adrian paraschivescu Avatar
adrian paraschivescu
20/11/2020 - Google

Gazde deosebit(oameni ai locului) de primitoare si atente cu clientii. Curat, mancarurile excelente insotite de descrierea atenta a tipului de peste servit; gazdele ne-au insotit prin locuri frumoase.

(Translated by Google)
Special hosts (locals) welcoming and attentive to customers. Clean, excellent food accompanied by a careful description of the type of fish served; the hosts accompanied us through beautiful places.

Elena Vasile Avatar
Elena Vasile
03/11/2020 - Google

Un sejur de vis, mulțumim gazdelor pentru momentele minunate petrecute într-un colț de Rai.

(Translated by Google)
A dream stay, we thank the hosts for the wonderful moments spent in a corner of Heaven.

Andreea Patachi Avatar
Andreea Patachi
01/11/2020 - Google

A fost o vacanță frumoasa, intr-o locație de vis. Gazde amabile, mâncare foarte bună, pe specific pescaresc, plimbări cu ghizi care stiu sa scoată ce e mai bun din Delta Dunării. Noi l-am avut ca si ghid pe Mihai, pe care il recomand sa va inițieze in tainele deltei.
Imi pare rau ca totul a durat doar 4 zile.(Si ca pot oferi doar 5 stele 🙃 )

(Translated by Google)
It was a beautiful vacation, in a dream location. Friendly hosts, very good food, specifically for fishing, guided walks that know how to get the best out of the Danube Delta. We had Mihai as a guide, whom I recommend to introduce you to the secrets of the delta.
I'm sorry everything lasted only 4 days. (And that I can only offer 5 stars 🙃)

Chivu Andreea Avatar
Chivu Andreea
30/10/2020 - Facebook

Recomandam cu mare drag aceasta pensiune! Pe langa camerele spatioase si extrem de curate, mancarea foarte gustoasa si mai mult decat suficienta, proprietarul si personalul reusesc cu succes sa promoveze valorile Deltei Dunarii!
Desi, la prima vedere, pare obositor programul, veti avea parte de experiente unice!
Noi abia asteptam sa revenim!

Doru ZABOU
01/10/2020

Impreuna ca 5 familii am pretrecut 4 zile foarte frumoase din toate punctele de vedere. Cazare, masa, personal, vizite in Delta totul f.f. bine. Este un loc nemaipomenit care castiga in valoare prin atitudinea gazdelor. Recomand si altor iubitori ai naturii sa viziteze aceste locuri minunate. Este impresionant cum se pastreaza traditiile locale de catre iubitorii de folclor.

Baciu Adrian
04/09/2020

Sejur de nota 10 cu stelute. Camerele mari si curate, mancare pe saturate. Raiul pe pamant pentru iubitorii preparatelor din peste. Excursiile si plimbarile cu barca superbe. Ghidul haios si cu raspuns pentru toate intrebarile si curiozitatile pe care le-am avut. Atmosfera de dupa cina din fiecare seara ne-a facut sa ne simtim extraordinar si cand nu eram pe barca. Curtea mare si amenajata pentru activitati de recreere. Multumim gazdelor si sigur ne vom revedea.

George Daniel Ilie Avatar
George Daniel Ilie
20/08/2020 - Google

O pensiune foarte buna, conditii foarte bune, servicii excelente, excursii bine gândite, mancare super.

(Translated by Google)
A very good pension, very good conditions, excellent services, well thought out trips, great food.

Stefan Vasile Avatar
Stefan Vasile
18/08/2020 - Google

Cazare excelenta ,ospitalitate
maxima, mancare foarte buna ! Doi ghizi pregatiti Stefanut si Victoras si unul plin de el si guraliv ! Doriti deconectare si frumusete ,vizitati Delta . Cazativa la mila 23 pensiunea Dunarea veche !

(Translated by Google)
Excellent accommodation, hospitality
maximum, very good food! Two prepared guides Stefanut and Victoras and one full of him and mouthy! Want disconnection and beauty, visit Delta. Accommodation at mile 23 old Danube pension!

Gheorghitoi Constantin
17/08/2020

O locație de vis,cu locuri extraordinare. Proprietarii sunt de excepție. Atmosfera plăcută si cei doi ghizi foarte bine informați. Totul la superlativ. Fabulos...Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom reveni .

Iolanda Nistor Avatar
Iolanda Nistor
10/08/2020 - Facebook

Pe lângă curățenia şi condițiile extraordinare de cazare, găseşti aici oameni super implicați ce aduc un plus valoare locului. Norocul nostru a fost să găsim un ghid excepțional Mişa cu care am descoperit istoria, locurile, fauna şi flora din Deltă.
Va recomandăm cu drag degustarea de vinuri unde pe lângă vinul de o deosebită calitate am primit o incursiune în inima Deltei oferită de gazdele noastre primitoare. A fost ca şi când ai urmări o emisiune Discovery Channel, National Geographic, Animal Life şi Travel Channel într-una singură.
Toate excursiile cu barca au fost excepționale, de fiecare dată descoperind noi fațete ale Rezervației Naturale Delta Dunării.
Şi nu în ultimul rând, am degustat cu foarte multă plăcere bucatele tradiționale pe bază de peşte preparate de bucătăreasa noastră.
Ca un mic rezumat de final, cu toate că programul părea foarte încărcat pe hârtie, este gândit în aşa fel încât să ai parte şi de momente de respiro în care să îți încarci bateriile şi să simți vibe-ul magic al locurilor. Vă mulțumim din suflet pentru tot ce ne-ați oferit. Am primit cu drag o bucățică din Delta Dunării în inima noastră.😍😍😍😍😘😘😉🤗🤗🥰🥰😁

Ionutb Avatar
Ionutb
07/08/2020

Cazare, mese, excursii foarte bine organizate. Atmosfera plăcută și ghid foarte bine informat. Ne-au delectat excursiile în deltă, apusul de soare, plimbarea până la Marea Neagră și Sulina, recitalul corului local și prezența Sarei - ciobănescul pensiunii.

Vasile Valentin Avatar
Vasile Valentin
03/08/2020

O locație de vis. In doar 4 zile am văzut locuri extraordinare, totul la superlativ. Oamenii ospitalieri, locația foarte frumoasa și curata. Despre mâncare ce sa mai spun, traditionala pentru zona în care te găsești. A fost un sejur de basm. Recomand fără ezitare pensiunea Dunărea Veche de la Mila 23.

Razvan T Avatar
Razvan T
5 star rating
01/08/2020 - Tripadvisor

An amazing experience Family with 2 small kids - 5 and 8 - we have spent an exceptional vacation at this resort located in the heart of Danube Delta.
The traditional fish meals were delicious, not repetitive and more like all-you-can-eat type. We had a spacious, cozy and neat room with an extra bed, our kids were so happy to run, relax and enjoy the nature of the green garden and terrace from the facility. All boat trips have allowed us to explore and discover Danube Delta, reaching all major must-see objectives nearby: natural lakes and linking channels, Letea village including Letea forest and their famous wild horses, old Sulina port and the amazing place of meeting between Danube and Black Sea.
It was a genuine trip in a vast open air Zoo and Botanical garden, having aside all the time our resort guides offering us detailed information about the fauna, flora and local customs. A local touch was given by the presence of a traditional choir from Mila 23 village, with songs and dances which have animated both the kids and the grown-ups, as well as an exquisite wine tasting on our arrival evening, during which our host has offered many information about the history and geography of Danube Delta.
The personnel from the resort have been discrete but always there to assist and to ensure a perfect stay for all of us.
Tourism made out of respect for nature and people, as it should always be!
Definitely, a place to return in the next years...

Traistaru Ileana
16/07/2020

Un sejur de exceptie pentru toata familia mea, mai ales ca am fost pentru prima data in Delta Dunarii. Totul la superlative- conditii de cazare, masa, atitudinea angajatilor! a fost o incantare si pentru fiul meu de 6 ani dar si pentru fiica mea de 22 de ani! Felicitari pentru calitatea serviciilor turistice pe care le oferiti! Organizare impecabila - dupa ceas -ne-am adus aminte de taberele in care mergeam cand eram copii. 🙂 Felicitari si pentru angajatii pensiunii care sunt buni cunoscatori si pasionati despre frumusetile si istoria Deltei, traditiile lipovenilor. Tot respectul! Cu siguranta vom mai reveni!

Zirconiu Elena Avatar
Zirconiu Elena
02/06/2020 - Google

Imaginile cu pensiunea reflecta intru totul realitatea!
Pensiunea este foarte ingrijita si curata, ordinea este la ea acasa.
Personalul amabil, cu bun simt, se adapteaza tiparului turistilor. Proprietarul cat si angajatii isi fac simtita prezenta doar atunci cand este nevoie sau candd turistii solicita acest lucru.
Motivul disperarii tuturor romanilor: mancarea :)). Aceasta este gustoasa, mai mult decat suficienta si asezata decent in farfurie.
Plimbarile pe Delta sunt minunate, pentru cine apreciaza natura.
Programul afisat pe site este respectat.
Singurul dezavantaj, sejurul este prea scurt, asa se resimte.
Este un loc in care m-as intoarce oricand!

Laura Marinica Avatar
Laura Marinica
08/09/2019 - Facebook

INFORMARE CORECTĂ si UTILĂ!!!PERSONALUL F AMABIL SI PRIMITOR,MÂNCARE F BUNĂ SI DIVERSIFICATĂ,BARCAGII SUNT F DE TREABA SI BINE INFORMATI,MERGETI CU INCREDERE!!!CHIAR MERITĂ!!!

Ovidiu Ghitulescu Avatar
Ovidiu Ghitulescu
03/09/2019 - Facebook

Totul la superlativ despre aceasta pensiune. Totul organizat ca la carte de la plecarea din Tulcea pina la inapoiere. Ghizii Victor si Mihai ... superbaieti care stiu sa te faca sa te simti intr un loc minunat , gazdele primitoare si calde , pensiunea super curata si
dotarile functionale . Domnul Dan o gazda cu adevarat primitoare iar Sara ... foarte prietenoasa . Recomand cu caldura sa vizitati acest loc minunat si sa aveti parte de un sejur de vis .

Tabara Simona Avatar
Tabara Simona
30/08/2019 - Facebook

Totul este la superlativ! Fără cusur!

Liana Iliescu Avatar
Liana Iliescu
18/08/2019 - Facebook

Recomand pensiunea Dunărea Veche din Mila 23 pentru o experiență foarte frumoasă in Delta Dunării.
Gazdele sunt primitoare, personal foarte amabil, mancare gustoasa (preponderent peste), camere spatioase si curate!

Claudiu Popa Avatar
Claudiu Popa
14/08/2019 - Facebook

Totul a fost foarte bine.

Mihaela Lungu Avatar
Mihaela Lungu
08/08/2019 - Facebook

Am avut sejur de 5 zile, inclus fiind ieșirea la Sf. Gheorghe. Plimbările sunt extraordinare (ne place să spunem că am stat mai mult pe apă decât pe uscat), barca nu este acoperită și astfel ne-am bucurat din plin, de tot peisajul. Când te apropii (chiar dacă barcagiul a fost extrem de atent și încetinea) păsările zboară și le poți admira deasupra ta sau în jurul tău. Mâncarea excelentă, diversificată, cam 80% cu pește, bineînțeles, doar micul dejun fiind cel cotidian, însă de foarte bună calitate. Ciorbe, inclusiv din perișoare de pește, pește în saramură, plăcintă și budincă din pește, icre delicioase, etc. În grădina frumos îngrijită ne-am relaxat putând savura un vin bun, un ceai, cafea, un fruct sau pur și simplu povestind cu restul grupului. Camerele sunt curate cu tot necesarul, iar pesonalul foarte amabil și dispus să răspundă oricărei solicitări, inclusiv managerii pensiunii. Satul Mila 23 este destul de mare, eu și soțul meu ne-am plimbat pe străduțele lui, destul de mult. Sunt mini marketuri destule și chiar terase. Aveți toată aprecierea noastră! Mulțumim!

Bogdan P Avatar
Bogdan P
5 star rating
02/08/2019 - TripAdvisor

Great place, great hosts, great food Me and my wife booked a 4 days/3 nights all inclusive package, during July 2019. From the beginning we are transferred from Tulcea, with boats, to Mila 23. They announce you, in advance, by mail, where is the pick-up location, the time, name of the skipper, etc. so you will not get lost or confused. The car can be left in Tulcea, in the harbour, in a guarded parking. At Mila 23 we were welcomed by our host mr. Belacurencu, who explained us all the program for the rest of trip, and also share with us a lot of interesting details and stories from the Danube Delta. Because its not just the place, but also the story behind it, who makes a place great, right?!? The rooms were very clean, tidy, with all the comfort. The package included over 250 km of trips with the boats. We visited and sow amazing and unique places (Letea sub-tropical forest, Sulina, lakes with wild birds, pelicans, swans, eagles, etc.). Our skipper, Stefan, was a great guide, explaining all the time the surroundings and telling us stories about the fisherman's life, present and past. Every day we were offered a menu with local food, where the fish is the king of the kitchen. In one of the days we were offered a show by a choir of ladies who sang local songs wearing traditional clothes. As a conclusion, we really enjoyed this amazing experience.... Me and my wife booked a 4 days/3 nights all inclusive package, during July 2019. From the beginning we are transferred from Tulcea, with boats, to Mila 23. They announce you, in advance, by mail, where is the pick-up location, the time, name of the skipper, etc. so you will not get lost or confused. The car can be left in Tulcea, in the harbour, in a guarded parking. At Mila 23 we were welcomed by our host mr. Belacurencu, who explained us all the program for the rest of trip, and also share with us a lot of interesting details and stories from the Danube Delta. Because its not just the place, but also the story behind it, who makes a place great, right?!? The rooms were very clean, tidy, with all the comfort. The package included over 250 km of trips with the boats. We visited and sow amazing and unique places (Letea sub-tropical forest, Sulina, lakes with wild birds, pelicans, swans, eagles, etc.). Our skipper, Stefan, was a great guide, explaining all the time the surroundings and telling us stories about the fisherman's life, present and past. Every day we were offered a menu with local food, where the fish is the king of the kitchen. In one of the days we were offered a show by a choir of ladies who sang local songs wearing traditional clothes. As a conclusion, we really enjoyed this amazing experience. I highly recommend the place. We are definitely thinking to come back, next year, for a new adventure into the Danube Delta. More

Mihaela Iuliana Codrea Avatar
Mihaela Iuliana Codrea
29/07/2019 - Facebook

Multumim din suflet,pentru un sejur minunat. Pot sa va spun cu mana pe inima ca vom reveni. Va suntem recunoscatori pentru ca ne-ati invatat sa mancam peste, a fost delicios.... Totul a fost minunat, gazdele, camere le, mancarea, excursiile, barcagii.... Va imbratisam cu drag!!!

Gaidos Camelia Avatar
Gaidos Camelia
24/07/2019 - Facebook

Sunteti oameni minunati! Va multumim pentru serviciile de cea mai buna calitate oferite ! Va recomandam cu incredere!
Va multumim si speram sa ne vedem si la anu' ! 🤗

Radu Gabriela Avatar
Radu Gabriela
21/07/2019 - Facebook

Am avut un sejur extraordinar!!!Va multumim!!!Cu siguranta vom reveni!👍👍👍

Rodica Corneci Avatar
Rodica Corneci
21/07/2019 - Facebook

Totul este la superlativ, incepand cu gazdele, cazarea, mancarea (foarte multa si foarte gustoasa), locurile de vis pe unde ne-a plimbat super ghidul- Mihai. Recomand din toata inima!!!

Adriana Ciobanu Avatar
Adriana Ciobanu
18/07/2019 - Facebook

acolo...gasesti tot ce ai nevoie pentru a spune: sunt in sfarsit in concediu!!! am fost de curand acolo si deja imi doresc sa revin...da e superb! ...pensiune cu staif!! cu flori cu muzica de calitate..cu bucate alese si cu oameni care au mereu un zambet pentru tine! e locul unde timpul parca s-a oprit in loc si a adunat doar frumusete!

Magdalena Anca Gontea Avatar
Magdalena Anca Gontea
01/07/2019 - Facebook

Pensiunea Dunărea Veche gave me an amazing experience in Danube Delta and not only that. The host was great, food was diverse and yummy and the guide, Mihai, was very knowledgeable and friendly. Rooms were very clean and the host dog was adorable. I recommend this place if you want to discover Danube Delta.

Marioara Chiriac Avatar
Marioara Chiriac
26/06/2019 - Facebook

Sejur foarte plăcut, profesionist organizat. Ne am simțit super bine și recomand cu drag! Mulțumim domnului Belacurencu!

Laura Ciobanu Avatar
Laura Ciobanu
25/06/2019 - Facebook

Most distinctive location This is one of the most distinctive location which I have ever visited. A very inspired combination between traditional style and modern facilities that ensured us a very comfortable and pleasant stay.
The rooms are clean and cozy and everything is decorated with taste. Our guide Stefan and the hosts are very welcoming, warm and knowledgeable.
Here we had preponderantly fish cooked in all delicious possible forms and also tasty local wines. The portions are so generous you will barely be able to finish 2 courses.
Overall, my expectations were exceeded! I hope to return soon.

Marian Ușer Avatar
Marian Ușer
16/06/2019 - Facebook

Sejur foarte plăcut, profesionist organizat. Ne-am simțit foarte bine și recomandăm cu căldură!

Catalin C Avatar
Catalin C
5 star rating
23/05/2019 - TripAdvisor

Amazing landscapes,nice people. Pensiunea Dunarea Veche offer full package services in Delta Danube. So you don't have to worry about your schedule. Your time will be very well managed by the owner and his team. In the first day the owner will present the schedule for your stay and tell you very interesting stories of places and people. The accomodation ,the food , the atmosphere is local flavour. A special mention for our guide Stefan , a nice and discret person. All you have to do is to enjoy the beatifull landscapes and to heard the local fairy tales.

Petre Bogdan Matei Avatar
Petre Bogdan Matei
04/10/2018 - Facebook

Super calitate a serviciilor oferite. Recomand tuturor care vor sa aibe o experienta de neuitat in delta. Ca fost ghid in delta pot spune fara a gresi cand astfel de servicii sunt la standarde ridicate 🙂

Cristina Tuduriu Avatar
Cristina Tuduriu
28/09/2018 - Facebook

EXTRAORDINAR!!! Pachetul este complet, ireprosabil, oferind intr-un tot perfect cele mai frumoase aspecte ale Deltei: cultural, culinar, plimbari in Delta (insotiti de simpaticul nostru ghid, Mihai, si povestile lui despre locurile vizitate).
Multumiri gazdelor deosebit de primitoare!
Recomand tuturor celor care vor sa se rupă de cotidian si sa se relaxeze in totalitate!

Cristi Burca Avatar
Cristi Burca
19/09/2018 - Facebook

Nu am abilitati de scriitor, tot ce pot sa spun e foarte simplu: RECOMAND, RECOMAND, RECOMAND!!!!

Caravia Cara Avatar
Caravia Cara
09/09/2018 - Facebook

Ne-am simtit excelent. Organizarea de nota 10. Am vazut locuri minunate cu oameni minunati. Multumim !

Katharina Binder Avatar
Katharina Binder
29/08/2018 - Facebook

Super Organisation! Würde jederzeit dort buchen. Alles stimmt, die Pension, das essen, die Ausflüge. Und die Delta ist wunderschön. Danke für alles!

Avram Florian Avatar
Avram Florian
28/08/2018 - Facebook

Mi-a placut f mult !!!

gabriel690869 Avatar
gabriel690869
5 star rating
25/08/2018 - TripAdvisor

UNFORGETABLE EXPERIENCE We've spent 4 wonderful days at " Pensiunea Dunarea Veche" and we have only good words to say.The rooms are very clean and nice ,all the emloyees are very kind and the food was well prepared .Mihai , the guide , told us a lot of interesting stories about the Danube Delta and the excursion to wild horses from Letea was absolutelly fabulous. All the flowers , the birds from this place are uniques and we enjoyed every moment spent here. We will come back for sure! Many thanks to Irina, Agripina , Mihai and to the owner Mr.Dan

Gheorghe Lazăr Avatar
Gheorghe Lazăr
23/08/2018 - Facebook

Un singur cuvânt ,,EXCELENT". Mulțumin.

Constanta Goja Avatar
Constanta Goja
22/08/2018 - Facebook

Dacă vreți să cunoaşteți delta, cei de la pensiune s au gândit deja la tot din toate punctele de vedere: cultural, culinar şi multe plimbâri prin deltă insoțiți de oameni ai locului foarte documentați şi care ți insuflă din iubirea lor pentru deltă, tu doar trebuie să te bucuri de tot .Toată stima pentru Mihai , ghidul grupului din care am făcut parte şi gazdelor pensiunii.

lciurea Avatar
lciurea
5 star rating
21/08/2018 - TripAdvisor

A deep glimpse of Danube Delta I had a 5 day stay at Dunarea Veche in August 2018. The accomodation was excellent, within a 8 room guest house renovated partially in traditional style (strow roof). It is a family business, we have met one of the owners, a warm person which is passionate about the sustainable development of the area and has a keen view on the matter. The food was great, fish based, everything produced within the house. The trips on the channels were designed carefully to offer both an essential experience within the Danube Delta and quality time, together with unforgettable memories. You have nice long trips on Danube channels, both large and smalls. You get to see the place where Danube flows into the sea. You get to know a lovely small town - Sulina - which was once one of the most important ports in the late 19th century and at the beginning of the 20th century. You get a glimpse into the traditions of Lipoven community of Mila 23, the small village of fishermen forced to turn to rural tourism for survival. The program was flexible and the experimented skipper was able to acomodate special requests from an heterogenous group of persons aged 13 to 50. All in one, it was an intense trip and I strongly recommend.

Stoican Raluca Avatar
Stoican Raluca
15/08/2018 - Facebook

O mini -vacanta de neuitat ! Salutari super-ghidului Victor, un baiat extrem de documentat si cu mult bun simt, dealtfel ca toata lumea de acolo! Un colț de rai !

Laura Dumitrescu Avatar
Laura Dumitrescu
09/08/2018 - Facebook

Un loc minunat , gazde de nota 10, servire impecabila, nimic care sa ma facă sa ma simt agasată sau nemulțumita ! Recomand tuturor celor care vor sa se rupă de cotidian si sa se relaxeze in totalitate! Prețul pare mare, este mare dar merita fiecare leu pentru serviciile impecabile oferite si mai ales pentru plimbările cu barca, mâncarea specifica, curățenie si atenția acordată ! Mulțumim si cu siguranța vom reveni!😘

Rickard Andersson Avatar
Rickard Andersson
07/07/2018 - Facebook

Beutiful place with high standard and great hospitallity. Interesting trips and exkursions in the Delta with professional guides. Great food and cold beer !!

Edit Andersson Avatar
Edit Andersson
07/07/2018 - Facebook

Fantastiskt ställe, mycket bra service, trevlig personal. �� högsta betyg.

Mădălina Petcu Avatar
Mădălina Petcu
25/06/2018 - Facebook

Pur si simplu exact ce trebuie! In doar cateva cuvinte (pentru ca ar trebui descris intr-o poveste):
- pensiunea si curtea sunt de vis, acoperisul de stuf are un farmec anume, pe care il poti afla daca intrebi proprietarii. pensiunea este dotata cu tot ce trebuie, modern si cu mult gust
- mancarea extraordinar de buna, cum nu am mai gasit pana acum
- oamenii cum nu se poate mai amabili si implicati
- barcagii foarte carismatici
- traseele si intregul program structurate foarte bine
- cateaua Sara atat de pritenoasa si simpatica
- nu sunt tantari
- informare corespunzatoare pentru pregatirea vacantei
- momentul artistic autentic lipovenesc din ultima seara confirma ca totul este ceea ce trebuie
Nu uitati sa aveti cu voi sepci sau palarii, crema si chiar o bluza usoara pentru protectie solara, pelerine de ploaie, o jacheta mai groasa pentru seara. Asta pentru a nu lasa nimic sa strice o excursie memorabila 🙂

Felicia Siegel Avatar
Felicia Siegel
16/06/2018 - Facebook

VIZITATI DELTA!!
Un loc binecuvantat de Dumnezeu, nu numai ea ci si oamenii ei.
Recomand cu caldura, in inima deltei - sat Mila 23, Pensiunea Dunarea Veche unde de cand ai deschis poarta se simte caldura, calmul, rafinamentul si bunul gust. Multitudinea de flori te insoteste pe tot parcursul zilei...pana la culcare, florile nelipsind nici chiar de pe lenjeria de pat. In bucatarie se pune mult suflet iar prezentarea deltei si excursiile oferite te fac sa te rupi de agitatia de zi cu zi. Aici si cainele Sara, un ciobanesc mioritic, are un calm aparte. Va multumim pentru clipele minunate petrecute la dumneavoastra, totul a fost exceptional! Felicia, Villa Brussels, Deva.

  • 1
  • 2
  • 3