DELTA DUNARII EXPRES

EXCURSIE DE O ZI LA MILA 23

Va propunem o excursie de o zi in Delta Dunarii pe traseul Tulcea -Mila 23 si retur.

Punctul de imbarcare este TULCEA PORT AVAL. Intalnirea cu ghidul va fi la ora 9.15, iar la ora 9.30 barca va pleca de la ponton.

Barcile noastre sunt prevazute cu veste de salvare pentru toti pasagerii, inclusiv pentru copii.

Deplasarea se va face pe unul dintre cele mai frumoase trasee turistice din Delta Dunarii, respectiv:

Tulcea → Bratul Tulcea → Canalul Mila 36 → Garlele Sireasa, Sontea → Lacul Fortuna → Dunarea Veche → Satul Mila 23 → canalul Eracle → lacul Radacinos → Lacul Trei Iezere → Satul Mila 23 → Tulcea

La Mila 23 veti ajunge in jurul orei 12 si veti face un popas de 1 ora, prilej cu care puteti vizita satul, va puteti relaxa la o terasa pe malul Dunarii si puteti servi si masa de pranz la pensiunea noastra.

Masa de pranz este optionala, costa 90 lei/persoana si puteti opta pentru un meniu traditional pescaresc, care include ciorba, fel principal si o cafea. Daca doriti sa luati masa trebuie sa ne anuntati cel mai tarziu cu o saptamana inainte de venirea in Delta Dunarii.

Dupa aceasta oprire la Mila 23, excursia continua inca 1,5 ore pe un traseul spectaculos care include canalul Eracle si lacurile Radacinos si Trei Iezere. Pe acest traseu, unul din cele mai salbatice din Delta Dunarii, sunt foarte mari sansele de a intalni pelicani.

Apoi, dupa inca un popas scurt la Mila 23, se va pleca spre Tulcea, unde barca va ajunge cel tarziu la ora 16.30.

Tarife

In pret sunt incluse urmatoarele servicii:

  • 1 loc in barca (fiecarui pasager I se va repartiza o vesta de salvare la imbarcare);
  • Ghidul turistic vorbitor de limba romana;

Nu sunt incluse in pret:

  • Parcarea masinilor la locul de imbarcare, in parcarea Port Aval Tulcea(costa 30 lei/masina/zi);
  • Taxa de vizitare a Deltei Dunarii- costa 5 lei/persoana si se poate achita prin SMS la numarul 7494-introduceti textul TUR1 urmat de numele si prenumele turistului;
  • Masa de pranz -daca suntem anuntati in prealabil, se poate lua masa la pensiunea noastra din Mila 23, meniu traditional de peste-90 lei/persoana;
  • Bauturile.
Nr. persoane in grup Pret total grup
1-5 persoane 1500 lei
6-11 persoane 2400 lei

Preturile prezentate mai sus sunt calculate pentru intreg grupul, dumneavoastra urmand a imparti costurile la numarul persoanelor din grupul dumneavoastra.

De exemplu, daca sunteti un grup de 4 persoane, pretul pentru intregul grup este 1500 lei.

Alt exemplu, daca sunteti un grup de 7 persoane, veti plati acelasi pret, 2400 lei, ca in cazul unui grup de 11 persoane.

Daca in aceeasi zi cu dumneavoastra mai avem cel putin o solicitare pentru o excursie pe acelasi traseu cu cel pentru care ati optat dumneavoastra, atunci va putem alatura altui grup, astfel incat sa fie folosita o barca mai mare, iar pretul/persoana sa fie mai mic.

Pentru aceste excursii folosim 2 tipuri de barci, in functie de marimea grupului dumneavoastra.

Precizari

Rezervarea devine efectiva in momentul in care se achita un avans de 50% din pretul total al excursiei pentru tot grupul.

Pentru aceste excursii nu se poate achita cu vouchere de vacanta pentru ca, potrivit legislatiei in vigoare, cu vouchere de vacanta se pot achita pachete de servcii turistice care contin obligatoriu si cazare, ceea ce nu se aplica in cazul acestui pachet de servicii turistice.

Conform legislatiei in domeniul navigatiei, un copil, indiferent de varsta, se considera ca ocupa un loc in barca, la fel ca un adult. De aceea, in cazul in care sunteti un grup format din 5 adulti si 2 copii, nu puteti opta pentru  va deplasa cu barca a carei capacitate maxima este de 6 persoane. Acesta este si motivul pentru care pretul aferent unui adult se aplica pentru un copil, indiferent de varsta acestuia.

Pentru a va putea bucura cat mai mult de peisajele unice din delta, excursia se va face cu o ambarcatiune cu motor care este descoperita(nu are acoperis). Pentru a preintampina eventuale neplaceri care ar putea interveni pe parcursul deplasarilor cu barca, provocate de starea vremii, va rugam sa aveti asupra dumneavoastra pelerine de ploaie(in toate anotimpurile), haine groase, geci si caciuli(primavara si toamna), palarii, ochelari de soare si crema de plaja(vara). 

Daca sunteti interesati, excursia se poate prelungi pentru  a se vizita si padurea Letea.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii va rugam sa ne trimiteti un e-mail sau sa ne sunati la numerele de telefon pe care le gasiti la rubrica Contact.

Va asteptam cu drag in Delta Dunarii!

Rezerva excursia de o zi la Mila 23