OFERTA ALL INCLUSIVE IN DELTA DUNARII - 2022

SEJUR 4 ZILE/3 NOPTI LA MILA 23

Pachetul de servicii turistice contine:

 • Transferul Tulcea-Mila 23 si retur cu ambarcatiunile pensiunii(sunt practic 2 excursii suplimentare);
 • 3 nopti de cazare in camera dubla;
 • Toate mesele, cu exceptia pranzului din ziua in care se viziteaza orasul Sulina;
 • Cafea Espresso la micul dejun, Apa plata (0,5 l/persoana) si palinka (50 ml/persoana) la fiecare masa de pranz si cina servita la pensiune;
 • 5 excursii in Delta cu ambarcatiunile pensiunii:
  Admirarea unui apus de soare;
  Padurea Letea;
  Sulina;
  Lacurile si canalele din N-E Deltei Dunarii;
  Canalele si japsele din jurul lacului Fortuna;
 • Recital sustinut de Corul Lipovenilor din satul Mila 23 (doar pentru sejururile care au loc pe 1 Mai si in perioada 31 Mai-10 Septembrie);
 • Degustare de vinuri dobrogene;
 • Festivitate de premiere pentru copii;
 • Inchirierea masinii cu care se viziteaza Padurea Letea;
 • Serviciile ghidului turistic;
 • Taxa de vizitare a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii;
 • Taxa de vizitare a Padurii Letea.

Puteti opta pentru sejururi de joi pana duminica sau de duminica pana miercuri.

Pe parcursul transferurilor si al excursiilor in delta, in cele 4 zile veti parcurge cu barcile noastre aproximativ 250 de kilometri.

In functie de perioada, preturile, care cuprind toate serviciile enumerate mai sus, sunt cuprinse intre 1400-2000 lei/persoana/sejur. Pretul este acelasi indiferent de cate persoane s-au mai inscris in program in aceeasi perioada in care veniti si dumneavoastra. Pentru fiecare sejur sunt disponibile cate 16 locuri.

Puteti achita si cu vouchere sau card de vacanta.

Am conceput acest pachet cu maxima transparenta, astfel incat atunci cand ajungeti la pensiunea noastra sa nu aveti surpriza de a descoperi costuri ascunse. Sfatul nostru este ca atunci cand optati pentru o oferta sau alta sa aveti in vedere ce servicii sunt incluse in pachet, respectiv numarul de excursii, numarul si calitatea meselor (daca aveti inclus in meniu in fiecare zi cate un fel de ciorba din peste), daca sunt incluse in pachet si bauturi, gradul de clasificare al pensiunii etc.

Va asteptam cu drag in Delta Dunarii!

Ziua 1

Sosirea oaspetilor in Tulcea la ora 14.00.

Adresa la care trebuie sa ajungeti este PORT TULCEA AVAL, care apare pe Google Maps sau Waze. Intrarea catre port se face din str. Gradinarilor. 

Puncte de reper: pe str. Gradinarilor este un panou mare care va directioneaza catre intrarea spre PORT TULCEA AVAL. Dupa 150 m, in fata veti avea doua porti. Intrati pe poarta din stanga si veti ajunge la locul de imbarcare.

Aici va puteti parca masinile intr-o parcare pazita, cu plata. Pretul este de 30 lei/masina/zi.

Cu cateva zile inainte de sosirea dumneavoastra, va vom trimite un SMS cu numarul de telefon al ghidului care va va prelua cu ambarcatiunea noastra.

In intervalul 14.00-14.30 aveti timp pentru a va transfera bagajele in barca si pentru a va pregati de drum.

La ora 14.30 barca va pleca spre Mila 23.

Atentie!

Avand in vedere ca in barca vor fi mai multe grupuri, barca nu va putea sa va astepte la Tulcea in cazul in care intarziati, ca urmare, va rugam sa va luati o marja de timp de rezerva pentru a evita surprizele legate de trafic, gasirea adresei, etc.

Langa parcare se afla pontonul de la care se face imbarcarea in ambarcatiunile pensiunii noastre, care va vor duce in satul din inima deltei, Mila 23. Deplasarea se va face pe unul dintre cele mai frumoase trasee turistice din Delta Dunarii, respectiv: Tulcea – Bratul Tulcea – Canalul Mila 35 – Garlele Sireasa, Sontea – Canalul Olguta – Dunarea Veche – Satul Mila 23. Durata calatoriei este de aproximativ 1,5 h.

Delta Dunarii - All Inclusive - Barca

Odata ajunsi la Mila 23, va veti caza la Pensiunea Dunarea Veche, o pensiune moderna, deschisa in anul 2012 si care este clasificata la 4 margarete. Pensiunea este acoperita in mod traditional cu stuf, dispune de 6 camere cu pat matrimonial si 2 camere twin, toate avand aer conditionat. Camerele sunt mari, au suprafata de 18,5 mp fiecare, au baie proprie si sunt mobilate modern. Pensiunea are o curte generoasa, in care veti gasi umbrelute acoperite cu stuf si sezlonguri pe care va puteti relaxa la plaja. Mesele vor fi luate in foisorul din curte, care in perioadele mai reci se poate inchide.

Dupa ce va veti caza, veti fi invitati sa savurati o cina pescareasca. Avand in vedere ca sunteti veniti de pe drum, va vom astepta cu un meniu de pranz, care include si ciorba de peste, fel principal de peste si desert. In meniul fiecarei mese de pranz si cina sunt incluse apa plata (0,5 l/persoana) si cate o palinka (50 ml/persoana).

In fiecare zi, la pranz si cina,veti servi meniul zilei, care este format in special din produse din peste (cu exceptia ultimei cine, in cadrul careia pregatim un meniu traditional romanesc). Meniul este acelasi pentru tot grupul. Daca in grupul dumneavoastra sunt persoane care tin post, nu mananca peste sau sunt vegetarieni, va rugam sa ne anuntati din timp pentru a pregati un meniu separat.

Delta Dunarii - Bors de peste

Dupa cina, grupul va pleca intr-o excursie cu barca, care va culmina cu admirarea unui apus de soare pe un lac din apropierea satului Mila 23.

Programul zilei se va incheia cu o degustare de vinuri din zona Niculitel-Macin a judetului Tulcea.

Apus Delta Dunarii
Delta Dunarii degustare vinuri

Ziua 2

La ora 8.30 veti servi micul dejun.

La ora 9.30 se pleaca intr-o excursie cu barca catre satul si Padurea Letea.

Traseul este unul foarte frumos, in drumul spre Letea barca strabatand o salba de mai multe lacuri si canale cu peisaje unice. Va recomandam sa nu va uitati aparatele de fotografiat.

Pe toata perioada pe care o veti petrece in Delta Dunarii, barcile cu care va veti deplasa vor fi conduse de ghizi locali, care s-au nascut si locuiesc in satul Mila 23 si care cunosc cel mai bine toate “ascunzisurile” deltei, unele canale, lacuri si garle pe care veti naviga neaparand pe nicio harta.

Delta Dunarii - Turisti

Odata ajunsi in satul Letea, grupul va debarca pe mal si va fi preluat de o masina de teren care va asigura transferul intre sat si Padurea Letea (aproximativ 7 km). Pe parcursul excursiei spre padurea Letea se va face un popas intr-un loc unde de obicei se intalnesc celebrii cai salbatici de pe grindul Letea.

Vizitarea padurii, cu aspect de padure tropicala, desfasurata sub forma unor fasii numite hasmacuri, situate intre dune nisipoase, dureaza aproximativ o ora si jumatate, Pe parcursul deplasarii catre padure veti fi insotiti de un ghid.

Transport Letea - Delta Dunarii

Dupa vizitarea padurii Letea, se va pleca spre Sulina, cea mai estica localitate a Romaniei.

In orasul Sulina se va ajunge in jurul orei 13.30.

Din orasul Sulina pana la varsarea Dunarii in mare (Bara Sulina) mai sunt inca 7 km. Daca vremea este favorabila, nu sunt valuri mari sau furtuna pe mare, si exista in grup cel putin 8 adulti care doresc sa mearga pana la varsare, aceasta excursie suplimentara costa 60 lei/persoana.

Odata ajunsi in Sulina, pentru cateva ore grupul va avea program liber. In acest timp se poate vizita faleza orasului, bisericile, farul vechi sau cimitirul international. Totodata, se poate ajunge cu microbuzul la plaja. Apa este foarte mica(ca la Mamaia), plaja este lata, iar nisipul este foarte fin.

Pranzul din aceasta zi nu este inclus in pret, dar sunt mai multe variante de a servi masa la restaurantele de pe faleza din Sulina sau la terasele de pe plaja. Daca la pensiunea noastra veti savura specialitati din peste de Dunare, la Sulina puteti comanda diverse sortimente de peste marin.

La ora 16.00 grupul se va reuni la pontonul unde este acostata barca pentru deplasarea la Mila 23. In perioada 15 iunie-15 septembrie, cand vremea este mai calda, plecarea spre Mila 23 va fi la ora 17.30, pentru a va da posibilitatea de a petrece mai mult timp la plaja.

Odata ajunsi la Mila 23, pana la cina este program de voie.

Cina(specialitati din peste) se serveste la ora 20 si, pentru ca veti fi istoviti dupa o zi intreaga de mers cu barca, pe langa felul principal si desert, meniul cinei va contine si ciorba.

In perioadele de program liber oaspetii se pot odihni, se pot relaxa jucand badminton, pot vizita satul de pescari Mila 23 sau, daca vremea o va permite, pot face plaja pe sezlongurile din curtea pensiunii. Persoanele care iubesc animalele se pot juca cu Sara, “paznicul” pensiunii, un ciobanesc bucovinean foarte prietenos. Totodata, se poate pescui de pe pontonul pensiunii.

Sara

Ziua 3

La ora 8.30 se serveste micul dejun.

Aceasta zi este dedicata explorarii salbei de lacuri din jurul satului Mila 23. Daca in a doua zi viteza de deplasare a barcii este mai mare, pentru ca si distantele sunt mai lungi, in aceasta zi barcile vor merge mai incet, dandu-va posibilitatea de a savura din plin peisajele deltaice.

La ora 9.30 se pleaca in plimbarea de dimineata, prilej cu care puteti admira splendoarea canalelor si lacurilor din nord – estul satului: Canalul Eracle – Lacul Radacinos – Lacul Trei Iezere – Lacul Miazazi – Lacul Matita.

La ora 13.30, oaspetii sunt invitati la masa de pranz (specialitati din peste).

Dupa masa si un scurt program de odihna, la ora 16.00, se pleaca in a doua excursie a zilei, prilej cu care se vor vizita japsele si canalele din jurul lacului Fortuna, unul din cele mai mari lacuri din Delta Dunarii

In perioada 31 mai-10 septembrie, precum si de 1 Mai, la ora 19, Corul Comunitatii Rusilor-Lipoveni din satul Mila 23 va va incanta cu cateva melodii traditionale lipovenesti.

La ora 19.30 vom organiza o festivitate de premiere pentru cei mai mici oaspeti ai nostri care vor primi diplome si premii din partea pensiunii noastre.

La ora 19.45 se serveste cina. La aceasta cina vom pregati pentru dumneavoastra un antreu bazat pe preparate din peste, urmat de un fel principal traditional romanesc care nu este din peste, urmat de un desert.

Ziua 4

La ora 9.00 se serveste micul dejun.

La ora 10.00 se pleaca spre Tulcea, unde veti ajunge cel tarziu la ora 11.30.

Tarife 2022

Pachetul de servicii turistice contine:
 • Cazare in camera dubla;
 • Pensiune completa (fara pranzul de la Sulina);
 • Cafea Espresso la micul dejun, Apa plata(0,5l/pers.) si palinka(50 ml /pers.) la fiecare masa de pranz si cina servita la pensiune;
 • Transferurile Tulcea-Mila 23 si retur(sunt practic 2 excursii suplimentare);
 • 5 excursii cu barca in delta: Letea, Sulina, Apus de soare, 2 x Lacuri;
 • Degustare de vinuri dobrogene;
 • Corul lipovenesc al Satului Mila 23(doar pe 1 Mai si in perioada 31 Mai-10 Septembrie);
 • Festivitare de premiere pentru copii
 • Inchirierea masinii  la Letea;
 • Ghid vorbitor de limba romana;
 • Taxa de vizitare a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii;
 • Taxa de vizitare a Padurii Letea.
In cazul in care nu mai sunt locuri la pensiunea noastra, colaboram pentru cazare cu o pensiunea partenera, aflata in apropierea pensiunii noastre, iar mesele, excursiile, transferurile si toate activitatile din acest program le veti desfasura cu grupul cazat la pensiunea noastra.  
Perioada Locuri
disponibile
Pret / persoana
29 sep - 02 oct 0 1500 leiNu mai sunt locuri disponibile

Precizari

Nu este inclusa in pret contravaloarea parcarii masinilor la Tulcea (pretul este de 30 ron/masina/zi).

Nu este inclusa in pret excursia optionala din orasul Sulina pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra. Aceasta excursie se poate efectua doar daca starea vremii o permite(ghidul va decide).Excursia se organizeaza doar daca in grup sunt cel putin 8 adulti doritori. Pretul este 60 lei/persoana. Copii beneficiaza de discounturile de 50 %, respectiv 75%, in functie de varsta.

In pret sunt incluse doar bauturile de la micul dejun, apa plata (0,5l/pers.) si palinka (50 ml /pers.) de la fiecare masa de pranz si cina pe care le luati la pensiune, precum si degustarea de vinuri dobrogene.

La pensiunea noastra puteti opta pentru o gama relativ limitata de bauturi, dupa cum urmeaza:

-Cola Cola/Fanta- doza 0,33l-7 lei;

-Apa plata Borsec-2l- 7 lei;

-Apa Minerala Borsec-1,5l-7 lei;

-Bere Heineken-doza 0,5l-10 lei;

-Vinul casei-aligote, rose, feteasca neagra-carafa 1l-30 lei;

-Vin imbuteliat-Crama Trantu-sticla 0,75l-80 lei;

-Cafea espresso(cu exceptia micului dejun, cand este inclusa in pret)-6 lei;

In una dintre dimineti putem organiza o excursie pentru admirarea unui rasarit de soare pe unul din lacurile din apropierea satului Mila 23. Excursia dureaza 1 ora si 45 de minute si se poate organiza daca in grup exista cel putin 6 doritori. Pretul acestei excursii este 75 lei/persoana. Daca o persoana s-a inscris pentru excursie, iar dimineata, din diverse motive, nu a putut fi prezenta la plecarea in excursie, aceasta persoana va achita contravaloarea excursiei.

Daca o persoana doreste sa se cazeze in regim single, va achita in plus 400 lei fata de pretul din tabel.

Acest pachet de servicii turistice nu este recomandat copiilor mai mici de 3 ani pentru ca programul de transferuri si de excursii este foarte solicitant pentru un copil mic. Va asteptam impreuna cu copilul cand va creste un pic mai mare.

Pentru copiii de pana la 5 ani impliniti, care se cazeaza in camera cu ambii parinti, fara a solicita un pat suplimentar, pretul este 25 % din valoarea pretului pe care il achita un adult. Pentru copiii cu vasta cuprinsa intre 5 si 12 ani, care se cazeaza in camera cu ambii parinti, fara a solicita un pat suplimetar, pretul este 50% din valoarea pretului pe care il achita un adult. Daca unul sau mai multi copii mai mici de 12 ani se cazeaza in camera doar cu un adult, pentru copil se va achita in plus tariful suplimentar de cazare in regim single. Copii mai mari de 12 sunt considerati adulti. Daca intr-o camera se cazeaza 3 adulti, dintre care unul doarme pe un pat suplimentar, pretul pentru acesta din urma va fi cu 150 lei mai mic.

Un pat suplimentar introdus intr-o camera costa 50 lei/zi. Nu exista paturi suplimentare pentru toate camerele pensiunii. In consecinta, cand faceti rezervarea, va rugam sa va interesati daca mai sunt disponibile paturi suplimentare.

Pentru a va putea bucura cat mai mult de peisajele unice din delta, transferurile Tulcea-Mila 23 si retur, precum si excursiile pe lacuri si canale se vor face cu o ambarcatiune cu motor care este descoperita. Pentru a preintampina eventuale neplaceri care ar putea interveni pe parcursul deplasarilor cu barca, provocate de starea vremii, va rugam sa aveti asupra dumneavoastra pelerine de ploaie(in toate anotimpurile), haine groase, geci si caciuli(primavara si toamna), palarii, ochelari de soare si crema de plaja(vara).

Spatiul de depozitare al bagajelor este limitat. In acest sens avem rugamintea ca fiecare persoana sa nu aiba mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile. Se accepta la bord si cate un bagaj mic de mana. In cazul in care veti veni cu mai multe bagaje, este posibil ca acestea sa nu incapa in compartimentele special amenajate, incomodandu-va pe parcursul transferurilor Tulcea-Mila23 si retur.

Avand in vedere ca in satul Mila 23 sunt 4 magazine alimentare in care gasiti bauturi la preturi rezonabile(transportul marfurilor este subventionat), va rugam sa nu aduceti cu dumneavoastra baxuri de apa minerala sau bere pentru ca exista riscul sa nu aiba loc in barca.

Nu intermediem achizitionarea de peste de la localnici, nu curatam peste si nici nu este posibil sa il transportam cu ambarcatiunile pensiunii la Tulcea.

Daca sunteti amatori de pescuit, putem organiza partide de pescuit pe canalul sau lacul Lideanca doar dimineata, inainte de micul dejun, in intervalul orar 6.00-8.15. In pret sunt incluse unditele, momelile, inchirierea barcii, benzina si serviciile ghidului, Tarifele sunt formate in functie de numarul de persoane care doresc sa mearga la pescuit in acea dimineata, dupa cum urmeaza:

Nr. de persoane Pret/persoana
1 300 lei
2 200 lei
3 150 lei
4 130 lei
5 120 lei
6-16 100 lei

Nu se pot organiza partide de pescuit in alte momente ale zilei si nici nu se pot inlocui excursiile din program cu partide de pescuit.

Pensiunea noastra este o pensiune linistita, la care oaspetii nostri vin pentru a admira frumusetile deltei si pentru a savura de preparatele din peste gatite in mod traditional lipovenesc. Pentru a asigura confortul necesar tuturor oaspetilor, precum si pentru a nu deranja pensiunile din jur, in cadul pensiunii nu este permisa ascultarea muzicii data la maximum sau organizarea de petreceri “zgomotoase” pana spre dimineata. Se poate asculta muzica pana la ore mai inaintate din noapte, dar la un volum care sa nu deranjeze somnul celor din jur.

Rezervarea unui pachet se servicii turistice devine efectiva in momentul achitarii unei sume reprezentand 30% din valoarea pachetelor de servicii turistice.

Masurile pe care le-am luat in ceea ce priveste imiedicarea raspandirii coronavirului Covid 19:

-in cadrul pensiunii avem amenajate 2 puncte de dezinfectie;

-masa se serveste in foisorul din curtea pensiunii, care are doua laturi deschise(fara geamuri);

-personalul pensiunii poarta masti.

-barcile noastre sunt deschise(fara acoperis), ceea ce constituie un impediment pentru transmiterea virusului;

Pe parcursul sezonului trecut nu au fost semnalate cazuri de imbolnavire cu covid 19 a turistilor care ne-au fost oaspeti si nici a personalului pensiunii.

Daca aveti unele nelamuriri sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne trimiteti un e-mail sau sa ne contactati la numerele de telefon ale pensiunii noastre.

Va asteptam cu drag in Delta Dunarii!

IMPRESII

EXPERIENTE TRAITE DE OASPETII NOSTRI

 • Anderco Marius Avatar
  Anderco Marius
  31/07/22

  Turism de nota 10* la Pensiunea “Dunarea Veche”! Profesionalism , bun gust, conditii impecabile, servicii ireprosabile! E locul in care ne-am conectat cu spiritul Deltei, atat prin prezentarile complexe si... [..]

  Ovidiu Avatar
  Ovidiu
  06/07/22

  Un loc minunat în mijlocul unui peisaj minunat, cu gazde minunate!!! Superb sejur!

  Minerva Avatar
  Minerva
  25/03/22

  Ne-am simtit foarte bine la acesta pensiune. Ne-au incantat excursiile, explicatiile date de ghid, mancarea traditionala - preparate exceptionale din peste, spectacolul oferit. Am reusit sa descoperim frumusetile oferite de... [..]

 • Andra Avatar
  Andra
  11/08/21

  Cu siguranta ne vom intoarce aici! Ceea ce am apreciat cel mai mult a fost profesionalismul celor care organizeaza acest frumos sejur. Pensiunea e de vis, imaculata, gradina ingrijita, mancarea... [..]

  Mitroi Simona Avatar
  Mitroi Simona
  03/08/21

  Excelent...Recomand....Au fost zile minunate

  Valentin TODOR Avatar
  Valentin TODOR
  14/12/20 - Google

  Totul la superlativ. Cu siguranta revenim si la anul

  (Translated by Google)
  Everything is superlative. We will definitely be back next year

 • Valerica Cristea Avatar
  Valerica Cristea
  28/11/20 - Facebook

  Confort, culoare , bună dispoziție , liniște , peisaje de poveste , mâncare delicioasă și gazde minunate ...... [..]

  adrian paraschivescu Avatar
  adrian paraschivescu
  20/11/20 - Google

  Gazde deosebit(oameni ai locului) de primitoare si atente cu clientii. Curat, mancarurile excelente insotite de descrierea atenta a tipului de peste servit; gazdele ne-au insotit prin locuri frumoase.

  (Translated by Google)
  Special...
  [..]

  Elena Vasile Avatar
  Elena Vasile
  03/11/20 - Google

  Un sejur de vis, mulțumim gazdelor pentru momentele minunate petrecute într-un colț de Rai.

  (Translated by Google)
  A dream stay, we thank the hosts for the wonderful moments spent in a corner...
  [..]

 • Anderco Marius Avatar
  Anderco Marius
  31/07/22

  Turism de nota 10* la Pensiunea “Dunarea Veche”! Profesionalism , bun gust, conditii impecabile, servicii ireprosabile! E locul in care ne-am conectat cu spiritul Deltei, atat prin prezentarile complexe si... [..]

 • Ovidiu Avatar
  Ovidiu
  06/07/22

  Un loc minunat în mijlocul unui peisaj minunat, cu gazde minunate!!! Superb sejur!

 • Minerva Avatar
  Minerva
  25/03/22

  Ne-am simtit foarte bine la acesta pensiune. Ne-au incantat excursiile, explicatiile date de ghid, mancarea traditionala - preparate exceptionale din peste, spectacolul oferit. Am reusit sa descoperim frumusetile oferite de... [..]

 • Andra Avatar
  Andra
  11/08/21

  Cu siguranta ne vom intoarce aici! Ceea ce am apreciat cel mai mult a fost profesionalismul celor care organizeaza acest frumos sejur. Pensiunea e de vis, imaculata, gradina ingrijita, mancarea... [..]

 • Mitroi Simona Avatar
  Mitroi Simona
  03/08/21

  Excelent...Recomand....Au fost zile minunate